Kall vårrulle fylld med kycklinglår samt krispiga grönsaker med ingefärs- och chilidippDet är lite pilligt, tar lite tid och rullarna görs precis innan gästerna kommer, men få rätter uppskattas så mycket som dessa krispigaoch smakrika munsbitar
- Vårrullar fyllda medkrispiga grönsaker med jordnötssås till (klick). Krispiga salladsblad av valfritt slag, förslagsvis med ganska mycket stadga i så blir det lättare att äta
Lägg det antal skivor speck/bacon du vill ha på en ugnsplåt och grädda tills de blivit krispiga. Denna gång blev toppingen lite mer standard brunch-aktig med ruccola, avokadooch speck
Vegetariska vårrullar. Blanda sedan ner nudlarna med grönsakerna och fräs tillsammans i några minuter. Strimla paprika, morötter och purjolök i tunna skivor
Vårrullarna blev väldigt goda och lite krispiga, vad som är väldigt viktigt att tänka på när man friterar vårrullar är att skydda sina kläder från oljefläckar
Lite kaxigt att även syrran och svägerskan fixade att skruva trall så de får också vara med på bild. Jag lovade att laga middag mot utebliven arbetsinsats med ovanstående arbetsredskap
Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.