Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
Allt som är krämigt ochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt och krämigt slår det mesta
Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Men eftersom jag blir sugen på krämig pastasås ganska ofta försöker jag utöka repertoaren medkrämiga såser så att det inte blir för tjatigt (just carbonara är svårt att kännas som tjatigt men ändå)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.