Kräftzephyr
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kräftor
  •  
  • Kräftstuvning
  • Skalen från kräftorna
  • 100 g smör
  • 2 msk konjak
  • 1 msk konc hummerfond
  • 4 dl vatten
  • 2½ dl mellangrädde
  • ½ lagerblad
  • 1 msk vetemjöl + 1 msk smör
  • 2 tsk tomatpuré
  • 1 nypa cayennepeppar
  • Skalade kräftstjärtar och kräftklor
  • Ev salt
  •  
  • Kycklingfärs
  • 2 kycklingfiléer (250 g)
  • 3 äggulor
  • 2½ dl mellangrädde
  • ½ tsk salt
  • ½ krm nymald peppar
  • ½ krm muskotnöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.