Kräftstuvning Nantua ( Från kokboken Festmat ) Yvonne Sensoli.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 paket frysta kräftor
  •  
  • Kräftfond
  • Kräftskalen
  • 50 g smör eller margarin
  • 1 gul lök eller ½ purjolök
  • Persiljestjälkar
  • 1 liter vatten.
  •  
  • Stuvning
  • 50 g smör eller margarin
  • 4 msk vetemjöl
  • 5 dl silat kräftspad
  • 3 dl vispgrädde
  • ½ - 1 dl torrt vitt vin
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 tsk örtsalt
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 burk créme fraiche
  • 1 - 2 msk konjak eller torr vit vermouth

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.