200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Låt kräftstjärtarna rinna av. Nyförälskade kräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g. Nyförälskade kräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g
Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar
På vardagarna brukar jag och dottern skippa potatis till middagen och äta mycket frukt och grönt. Till kycklingen gjorde vi en fruktsallad på mango, vindruvor, avocado och lite röd lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.