Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen. Med detta mirakelspad kan du nämligen göra allt från maränger till kladdkaka, glass och majonnäs
Naturliga fetter och oljor av rätt sort och i lagom dos är nämligen väldigt nyttiga för kroppen, och här har jag listat några av mina favoriter som jag ofta använder i min matlagning
Jag började på en balettskola som sexåring, men den mycket stränga, ryska lärarinnan med den lila dräkten och den högt tuperade hövolmen, skrämde livet ur mig, ochjag vågade aldrig gå tillbaka
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagen och här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Det här nya året har jag inlett med att försöka göra frukostarna ännu mer nyttiga och vitaminspäckade än annars för att stärka det skraltiga immunförsvaret som fått sig en rejäl törn i november och december
Under vintern äter jag gröt men under vår och sommar är det läskande mjölkfri yoghurt som gäller. Jag har tidigare ätit havregurt men smaken av havre blev för mycket till slut så jag var tvungen att sluta med den produkten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.