Smaka av med kryddor. Korvstroganoff, gissar att alla egentligen lagar detta utan ett recept. Späd ev med lite vatten eller mjölk om det verkar bli för tjockt
Jag valde ett säkert kort, Korvstroganoff, det kan man väl knappt misslyckas med överhuvudtaget. Det är ingen quickfix eftersom det tar timmar men råvarorna bibehåller näringsämnen och smak bättre med denna tillagningsmetod
4 4 portioner ris 400 g strimlad falukorv 2 finhackade gula lökar 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1 msk olja till stekning Till servering grovskuren vitkål med persilja Lägg till i inköpslistan
Skär falukorven i bitar och värm under tiden upp grytan med en klick smör i. När smöret smält kan du hälla i den skurna falukorven, steka den tills den blir varm på medelhög värme
Smaka av med salt och peppar. Servera med korvgrytan. 2 dl creme fraiche med smak av basilika tomatsalt, peppar. 2 dl creme fraiche med smak av basilika tomatsalt, peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.