Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Hetta upp oljan i en stor stekpanna med hög kant och tillhörande lock. Zucchiniröran, med eller utan crème fraiche, går också att använda som fyllning i t
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
I denna rätt med kyckling bidrar mangon med fräschör och lite sötma. Den får dock inte koka med så den blir alldeles sönderkokt utan bara vändas ner i slutet
Tillsätt de övriga ingredienserna och smaka av med salt och limesaft. med lite salt. Stek nötfärsen i olivolja, när den fått färg tillsätter du kryddmixen och tomatpuren, låt fräsa
Ta ut paprikanoch lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Häll av vattnet och blanda ner pastan i stekpannan tillsammans medzucchiniochpaprika. Skär paprikan i strimlor, bryn dem i stekpanna med hackad lök och olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.