Stek korv och purjolök ett par minuter i en stekpanna med smör. Servera med potatis och gröna ärter. Blanda i pepparrot, halverade tomater, dill och grädde och koka sakta under lock i ca 5 minuter. 2 msk riven pepparrot
Smörj en ugnssäker form med smör. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med gräslök. Servera gärna med mostoppar (se recept till färsgratäng) med persilja och en sallad
Blanda sedan grädde, bostongurka, senap och ketchup med kryddor. Servera med ris och grönsaker. Nu när skolan är igång så vet jag att korv recept uppskattas av många
Blanda grädden med salsan och slå över korven. Klipp persilja över och servera med sallad och ris. 1 burk medium salsa, Old el Paso 340 g. 1 burk medium salsa, Old el Paso 340 g riven västerbottensost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.