se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Garnera pajen med röda vinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
Garnera pajen med röda vinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
Kolapajmedvinbär. En söt kolapaj att matcha de syrliga bären kändes helt rätt. Dekorera pajen med cirka en halvliter vinbär (eller andra bär, hallon borde vara fantastiskt gott)
att prova en kolapajmedvinbär. Blanda med havregryn, mjöl och vatten. När jag var hos mina föräldrar för ett tag sedan så hade de massor av röda vinbär i trädgården, vilket gjorde mig överlycklig för då fick jag tillfälle
Något bär med lite friskhet i sig. I ursprungsreceptet är det lingon eller röda vinbär. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Man kan göra den i rund form med och skära i tårtbitar. Nu svämmar våra vinbärsbuskar över av vinbär. Så igår bakade jag denna kladdigt goda vinbärskaka
Var noga med att få upp degen ordentligt runt om och en aning över kanten. Dela och skrapa ur vaniljstången och blanda innehållet med lätt crème fraiche, smaksätt med florsocker och rör om väl
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och klä en pajform med den. Servera med lättvispad grädde. Finfördela smör, mjöl, socker och bakpulver i en matberedare
Du kan även göra den med röda vinbär eller blåbär. Kokos och svarta vinbär är gott ihop. 75 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl vetemjöl 2 dl svarta vinbär 1 dl kokosflakes. 2 dl svarta vinbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.