Servera den kokta torsken medäggsåsen och förslagsvis kokteller pressad potatis. Äggsåsen blir inte särskilt fräsch i konsistensen om den fryses, däremot kan den förvaras ett par dagar i kylskåp för att senare värmas i kastrull eller microvågsugn
Man kan blanda ner de hackade äggen i såsen, men jag tycker att det blir godare med min variant och vackrare på tallriken och man äter ju med ögat eller hur
Handla skulle jag också ha behövt göra, men bilen är fortfarande inte vinterskodd så jag tror jag väntar till efter lunch med att åka iväg till affären
Dillkött i dillsås är klart att servera medkokteller pressad potatis samt ev. om du kokar med ben och sedan skära köttet i mindre bitar och blanda i såsen vid servering
Även min far serverade ofta fisk när vi var med honom. Fisk en av mina favoriter, älskar fisk kanske beror det från barnsben då både min mormor o morfar ofta serverade sik o sillaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.