Panerad fiskmedkokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Servera fiskenmedkokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Servera med ris eller potatis, den kalla dillsåsen, kokta morötter och gröna ärter. Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Sesamfröpanerad torsk, kokta haricots verts och kall currysås. mixa allt utom olja med stavmixer i en lagom stor glasburk, häll sakta ner olja med mixer igång lite snett mot botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.