Med lite extra citron på fisken och en stor bunte grönsallad hade vi en näringsrik middag på bordet, med lite variation på både innehåll och smaker jämfört med de vanliga fiskpinnarna
Kokospanerad kyckling i Airfryer. Kokospanerad kyckling med mango-chilisås. Vispa ett ägg i en skål, häll lite bovetemjöl i en annan (går ta det mjöl man vill
Till det blev det hemmagjorda fiskpinnar. En sak som dom flesta verkar minnas från skolmaten är den goda kalla fisksåsen som serverades till panerad fisk
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Fiskpinnar. Vad detta va gott. Jag har valt att göra pinnar av finaste torskrygg, men naturligtvis så kan man välja vilken fisk man själv vill
Fiskpinnar. Servera fiskpinnarna med moset och garnera med citron och dill. 1Fiskpinnar600 g torskfilé 1 dl mjöl 2 ägg 2 msk vatten 2 dl panko (asiatisk ströbröd) salt smör, till stekning olja, till stekning
Vem älskar inte fiskpinnar. Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem
Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay
Hemmgjorda fiskpinnar serverade med kall dillsås och perfekt ugnsrostad potatis, MUMSFILIBABA. Att göra fiskpinnar själv är inte det minsta svårt och smakar så mycket godare än köpes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.