Mumsmums/YummiYummi/GräddbullarKokosmums ja kärt bakverk har många namn. kokosmums,. kokosmums,. Mumsmums/YummiYummi/GräddbullarKokosmums ja kärt bakverk har många namn
Vad än mamma kallade dem på 70-80 talet så är det rena nostalgitrippen att göra dessa läckerbitar. En tunn smet förvandlas till tjockt fluff-fluff som är helt uuunderbar
Det går utmärkt att frysa KokosMumsen. Det går utmärkt att frysa KokosMumsen. receptet gav ca 35 Kokosmumsca 80 g smörgåsrån3 dl strösocker1 dl florsocker1,25 dl kallt vatten. receptet gav ca 35 Kokosmumsca 80 g smörgåsrån3 dl strösocker1 dl florsocker1,25 dl kallt vatten
Kokosmums/Kokosrutor ca 20 bitar. Kokosmums/Kokosrutor ca 20 bitar 4½ dl strösocker. Såna där bollar eller toppar med vitt fluff innuti och som antingen är chokladdoppade eller täckta av kokos har ofta en kexbotten och även om de är utan kex så innehåller de ofta glukossirap och äggvita
Gör så här. Blanda strösocker, florsocker, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det varma vattnet och tillsätt detta till sockerblandningen
Blanda strösocker, florsocker, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det varma vattnet och tillsätt detta till sockerblandningen
1. Blanda strösockret, florsockret, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det heta vattnet och tillsätt till sockerblandningen
Blanda strösocker, florsocker, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det varma vattnet och tillsätt detta till sockerblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.