Efter flera veckor där andra lagat mat åt mig på olika sätt och det oftast bara varit att sätta sig vid ett dukat bord är jag (äntligen) tillbaka i mitt eget kök igen
I frukostskålen gömmer sig Apro Go On (vegan "kvarg"), sojayoghurt, ananas-mango-smoothie (från Brämhults, men kan även göras själv såklart), ekologisk banan, apelsin, paleo kokosgranola (från MyMuesli), kokosflingor och bitar av en kokos- och ananasbar
Sofie åt en lyxig pannkakstårta gjord på bananpannkakor varvat med kafferöra (naturell yoghurt+keso+kaffe), blåbär, och toppad med lite choklad/kokosgranola
Några varianter av mina granolor har tidigare varit "äpple- och kanelgranola", "kokosgranola", "Salted Peanutbutter Granola", "Raw Chocolate Granola" och "pepparkaksgranola"
Idag laddade jag med en stadig proteinrik kokosgranola till frukost - mjölkfri, glutenfri och inget tillsatt fett förutom de som naturligt finns i livsmedlena
Igår hann jag baka lite roliga saker, saffrans/lussemuffins och pepparkakor/pepparnötter (recept på dessa kommer senare under veckan, tänkte bara spoila er lite hehe) och sedan en choklad/kokosgranola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.