Okej, så nu kikar vi på den här veckans läsarfrukostar, då ni var extra många som skickade in. Fortsätt att skicka in era bilder, med bredden 700px till linn
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
God fortsättning på 2015 får jag börja med att säga. -) Nu ser jag fram emot ett nytt spännande och händelserikt år och jag har redan flera kockuppdrag inbokade
Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper. Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter
Västerbottensfyllda lövbiffrulader i gräddsås. Medan halva Sveriges befolkning verkar vara frenetiskt upptagen av att baka lussekatter funderar jag mera på vad jag ska ha till vardagsmiddag inför upploppet mot jul
15. 56 | juni 1, 2017 | Mellanmål. Hej på er. Jag sitter och jobbar med det sista inför morgondagens deadline (berättar mer inför lanseringen nästa vecka) och har tillbringat de senaste timmarna i bloggens arkiv för att leta bilder
Läser just nu "Fredrik Paulins" 50 genvägar till fettförbränning. Kan tipsa om den boken om man vill läsa om olika kryddor och grönsaker som sätter igång förbränningen
Ingredienser Portioner. 6 Matjes på sked 200 g klassisk matjessill 3 ägg 1 silverlök 100 g smör (till stekning av lök och att bryna) 2 dl crème fraiche 2 msk hackad gräslök 50 g prästost Sillpotatis 6 små mandel- eller färskpotatisar 1 dl crème fraiche 1 citron 1 liten rödlök 240 g valfri sill (t ex fransk löksill eller ingefära & lime) ca 1 msk små dillkvistar Silltaco 420 g 5-minuterssill i filéer ca 4 medium tortillabröd 1 litet romansalladshuvud eller gemsallad 50 g smörgåskrasse 1 liten gurka srirachamajonnäs Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.