Klicka i smör i pannan och stek haricot vertsen med vitlöken i samma stekpanna som baconet. Smaka av med salt och peppar och låt stekas ihop tills tomaterna mjuknat
Låt persikor och purjo fräsa medkycklingen någon minut. Krydda med salt och kajennpeppar. Servera kycklingenmed sås, frukt och grönt, ris och sockerärter
Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i medharicots verts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
Häll på kokosmjölken och koka på medelvärme tills såsen tjocknat något. Denna däremot är en gul curry som är mycket lättare och lite friskare med färska tomater istället för burktomtater till exempel
150 g Färska haricots verts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricots verts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. 1Tillsätt haricots verts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicots verts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricots verts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricots verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.