Ingredienser. Garnering. Instruktioner. Lägg i havregryn, florsocker, vaniljsocker, kakao, kokos, smör och nougat i en bunke och blanda ihop allt till en kladdig deg med elvisp
Låt chokladbollarnaliggai kylskåpet en stund så att dom stelnar lite. Smält smöret i en kastrull. Smula sönder havregrynen (en stavmixer är bra till detta)
KnaprigaDumlechipsEn påse Dumle-kolorBakplåtspapper, plåt och ugn. Jag har länge sett dessa chips florera på socialamedier och nu i helgen tog jag migäntligentid att testa dessa godsaker
Det visadesig att mitt pass integick ut förrän nästa år så istället för att gå tillPolisen ställde jag migi köket och rullade ett gäng nyttigachokladbollar som jag tänkte ta med till jobbet och bjuda minadoptivgrupp på
Hanna är toppenduktig på rawfood så hon använder kokosfett hemma till det mesta. Så igår kväll fick jag en hel sats härligt, goda dadelbollar av henne i present
Pepparkaksdegen som ska vilai kylen en vecka är klar, dessa små chokladbollar med en ljuvlig smak av jul ligger redo att ätas till advent och saffranstryffel dyker snart också upp här
Knapriga mattäcken kan vara det godaste som finns. Lax med ett knaprigt täcke av cashewnötter och med litesting av sambal oelek, vitlök och lime, kan det vara något
Som de här goda chokladbollarna med smak av hallon. Han kan bläddra igenom recept itimmar. Det är alldeles underbart om det inte vore för sockret och vetemjölet, vilka kan störa blodsocker nivåerna
Gillarni äppelkakor av det literustikare slaget. I så fall tycker jag att ni ska tittahitåt. Vi hade ett överflöd av äpplen i vår trädgård i höstas, och det gällde att försöka varierasig på äppelkakefronten
Som de här goda chokladbollarna med smak av hallon. Han kan bläddra igenom recept itimmar. Det är alldeles underbart om det inte vore för sockret och vetemjölet, vilka kan störa blodsocker nivåerna
finns ju så många olika slags recept på just lchf chokladbollar men jag hade i detta imina. Blanda ihop allt, sedan rulla till bollar och rulla i kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.