Fryst cheesecake som jag dekorerade medhallon, hallonsås och hackad vit choklad. Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat
Börja med att koka vaniljkrämen, eftersom denna bör svalna en stund. Hetta under tiden upp hallonsaften (inte så mycket så det kokar), och lägg sedan ner gelatinbladen där i
Sedan läggs övre lagret på och dekoreras med grädde och bär, eller annan valfri topping. Mellan lagerna smetas vaniljsås och ÖNOS Lågkalori hallonsylt ut, alternativt kan man tydligen ha karamellfärg i smeten och mosad banan mellan också
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Färskahallonmed grädde och mörk choklad (4 port). 2 askar färskahallon. 2 askar färskahallon
200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färskahallon eller andra. 250 g färskahallon eller
På med passionscurd vid serveringen och komplettera medfärskahallon och vaniljglass. Det är old news med påskrecept nu men det här går att göra när som helst och gärna ofta
Garnera med de färskahallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme
Servera medfärskahallon. Igår åt jag fläderparfait på min födelsedag. En helt otroligt god dessert gjord på resterna av min flädersaft från i somras (jag förvarar alltid min i frysen)
) är detta mitt klassiska muffinsrecept som återkommer gång efter gång, haha. Och självklart sprang jag med ett leende ut i köket och rörde ihop det på stört
Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.