Strö på lingon, päron och mandel. 1fasta päron, i bitar. Grädda i ugnens nedre del, ca 35 minuter eller tills kakan fått vacker färg, kanterna är fasta och mitten är mjuk som en kladdkaka
Idag har jag varit på två promenader, både med Olivia och med mamma, och det var nog tur det eftersom jag har ätit lite väl mycket kladdkaka den här helgen
Faktiskt blir det en till kladdkaka, fast denna gång med vanligt sötströ. Dessutom har jag hottat upp den lite, genom att blanda med bitar av ett saftigt och gott päron i
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.