Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. När chokladmuffinsen är klar sjunker de ihop en aning och det blir som en liten grop i varje muffins, det gör ingenting, de ska vara så
Konsistensen på dessa muffins blev härligt kladdiga. I förrgår visade jag er en kladdkaka med avokado och utan ägg, och jag testar vidare med att baka bakverk i samma anda och gjorde därmed äggfria chokladmuffins
Jag gjorde två olika versioner av muffinsen för att testa hur jag kladdiga jag ville ha dem. Om man gräddar dem omkring 15 minuter så blir de härligt saftiga men inte kladdiga, om du håller ner gräddningen till ca 10 minuter så blir det gôtt kladd i dem. Grädda i ugnen ca 10-15 minuter beroende på hur kladdiga muffins du vill ha
Dessa underbara, fullspäckade, kladdigachokladmuffins fick jag ögonen på vid ett besök på bloggen Min Lilla Kokvrå, som är en superfin och innehållsrik matblogg som jag regelbundet besöker (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.