Kladdig ingefärskaka med romsirap
Kanel och Vanilj
Kanel och Vanilj
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 msk mald ingefära
  • 1 msk mald kanel
  • 0.25 tsk finriven muskotnöt
  • 0.25 tsk mald kryddnejlika
  • 80 g mörkt muscovadosocker
  • 80 g smör
  • 80 g mörk sirap
  • 100 g ljus sirap
  • 2 dl mjölk
  • 100 g syltad ingefära
  • 2 msk sockerlag från den syltade ingefäran
  • 75 g strösocker
  • 2 kardemummakapslar
  • 1 msk mörk rom
  • 0.75 dl vatten
  • 20 cm

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.