Kikärtsinbakat kycklinglår med svamprisotto
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk timjan , torkad
  • 1 msk smör
  • 10 st vitpeppar, hel
  • 3 st vitlöksklyfta(or) , hackad
  • 4 dl vatten
  • 80 gram sidfläsk , rökt
  • 2 st lagerblad
  • 4 st kycklinglår
  • 2 msk hönsbuljong , koncentrerad
  • 4 dl rött vin
  • 1 st palsternacka (or)
  • 1 st morot
  • 1 st äggula (or)
  • 1.5 dl kikärtor , på burk
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , hackad
  • 0.5 dl formbröd, vitt , rivet
  • 2 msk smör
  • 100 gram svamp , tex Karl Johan
  • 60 gram smör
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , hackad
  • 4.5 dl vatten
  • 2 msk hönsbuljong , koncentrerad
  • 2 dl avorioris
  • 1 st Schalottenlök(ar) , hackad
  • 0.5 dl parmesanost , riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.