Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. Vi äter alltid yoghurt ochmüsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. Fördela smöret med fingrarna tills konsistensen är sammanhängande som en stor klump
Funkar även bra med grekisk yoghurt, banan och honung. Jag brukar bara hålla mängderna med vätska vs. Müsli, skivad banan och kall mjölk är en riktig höjdare
Skär fetaosten i tärningar och lägg tillsammans medvattenmelon i en salladsskål. Jag älskar vattenmelonoch den här salladen är en av mina favoriter under sommaren
Finfördela müslinmed en gaffel och blanda slutligen i russin, cornflakes och tropic mix. Blanda ner nötterna tillsammans med hirsflingor, quinoapuffar, pumpakärnor, solroskärnor, havregryn och linfrö i en stor bunke
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Pensla bröden med lite vatten precis innan du sätter in dem i ugnen, strö över solrosfrön
Jag tycker att det är toppen att ha en stor burk färdigblandad med favoritgryn och frön för att snabbt kunna strö på yoghurt, göra gröt av eller baka ett grötbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.