Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det intefinns någon rosa saft kvar i den
Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det intefinns någon rosa saft kvar i den
Fräs köttfärsen i en stor tjockbottnad gryta tills den får färg. Häll i de krossade tomaterna, smaka av med salt och peppar samt häll i soyan (mest för att göra färgen på grytan litebehaglig)
Tinafisken, skär den imindrebitar och lägg i smord, eldfast form. Krydda fisken och fördela därefter crème fraiche över fisken, strö tillsist över den rivna osten
Det här är ett receptet som jag har fått min mamma som jag tog med mig när jag flyttade hemifrån. En klassisk kaka som alltid bakas varje höst när vi hade plockat in alla äpplen när jag bodde kvar hemma
Blanda alla ingredienser väl. Klickai degen i formarna. Sätt ini 175 gr varm ugn i 60 minuter 10 dl vetemjöl. 4 dl rågsikt. 4 dl ljus sirap. 3 tsk bikarbonat. 1 l filmjölk
Bottna en ugnsform med riset. Skär korven iskivor och lägg som tegelpannor över riset. Blanda créme fracihe, pressad vitlök, chilisås, sweet chilisås och rör sisti osten
Denna tårtan brukar min styvmamma göra lite då och då, och den är alltid en succé. vispad grädderostade hackade hasselnötter Blanda äggulorna, socker och grädde i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.