Kebabspett på svenskt sätt med svenskhare & skogens guld
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 harsadlar eller 8 harfiléer
  • 8 träspett
  • Torkad timjan
  • Vitpeppar
  • grovmalen
  • 10 små buketter romanesco (en blomkåls-broccolimutation; finns fryst färsk.
  • 10 st vaxbönor
  • färska kantareller
  • 3 msk torkade nypon
  • som blötlagts i en halvtimme
  • eller motsvarande mängd inlagda; nyponpuré kan också användas
  • 3 dl kalvsky
  • 2 dl torr sherry
  • 0.5 dl sherryvinäger
  • 1 schalottenlök
  • 1 tsk krossad kryddpeppar
  • 2 msk grovmalen vitpeppar
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.