En otroligtgod rätt från det spännande Sichuanska köket iKina. Det som är så speciellt för den här maten är att den har djärva smaker sombittertochkryddigtoch det är på grund av att man använder otroligt mycket vitlök, chilipepparoch den speciella smaken som man får av Sichuan peppar
) Eftersomvi flyttat våra kokböckertill en ny plats i hemmet så betyder det att vi ser dom mycket mer och därför blirpåmindaomdom, vilketinte är helt fel
Igår åkte jag förbiKMTIo bytte ut tavlan som jag sålde till en medlem på KMTImot en målningsom heter WildestHeart men den är lite för liten för den stora väggen så jag ska snart byta ut den mot en större somsnart är klar
Blanda ihopsoja, vinäger, råsocker, maizenaochlite peppar och häll över lökblandningen. When itstartsto bubble and becomessticky, add the eggplant and stirso that everything get covered by the sauce
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.