Kavring
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 h och
  • ETT BRÖD
  •  
  • Dag 1, skållning
  • 55 g fint rågmjöl
  • 12 g salt
  • 145 g kokande vatten
  •  
  • Dag 2, morgon
  • 7 g jäst
  • 130 g ljummet vatten
  • 60 g rågsurdeg (som du först matat och som sedan stått framme i rumstemperatur 1-2 dygn)
  • Skållningen från gårdagen
  • 175 g fint rågmjöl
  •  
  • Dag 2, fm
  • Degen från morgonen
  • 6 g jäst
  • 30 g vatten
  • 70 g mörk sirap
  • 300 g fint rågmjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.