Detta bröd är försvinnande gott och urenkelt att göra. Ingen kan misslyckas! Det blir en stor långpanna av detta recept men vill du göra mindre mängd bröd så halverar du bara receptet och använder mindre form, ca 30 x 25 cm
Häromdagen hade vilite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilkagottegrisar alla iminfamilj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla
Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inteihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fickmig att lägga det i sparahögen var nog farinsockretitoppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
RECEPT - FRASIGKAVRING med HAVSRÖRA. När Aftonbladet bad mig komponera en trerättersmeny kände jag att jag ville att den skulle representera mig, sådant jag gillar och som känns rätt för säsongen
Häll filmjölk, sirap och smör i en bunke. Blanda brödkrydda, salt, bikarbonat och rågsikt. Tillsätt det ifilmjölksblandningen och rör ihop allt till en kladdig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.