Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Koka på strax över medelvärme tills vitkålen börjat mjuka. Här har vi det rätt lugnt efter en vecka med feber och förkylningar om vartannat, skönt att kurera hela familjen lite
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokos och havregryn ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.