Servera med parmesanost och du har dig en riktig lyxig pastarätt. Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna
Det här är en pastarätt som jag gärna gafflar i mig, med massor av nyriven parmesan över. Fräs vitlök, chili och oregano i olivoljan påmedelvärme i en traktörpanna/kastrull/gryta
Servera medpasta al dente. Deglacera pannan, dvs koka ut stekpappan med vatten och spara skyn. -) Frågan är om jag någonsin kommer göra köttfärssås på vanligt vis i fortsättningen
Så jag testade att göra en klassisk pasta carbonara med kycklingbaconet och det blev supergott. För ett tag sen så fick jag hem några nyheter från Kronfågel, en av nyheterna var kycklingbacon, vilket dom är först i Sverige med
Jag har också fått till en bättre mängd som passar för ett hushåll med två personer. jag vet att jag har lagt ut ett recept tidigare på hemmagjord pasta
Häll över äggblandningen och rör runt så att pastan täcks av såsen på en platta med mycket svag värme på, ta av från värmen när såsen har blivit krämig och täcker pastan
För att känna skillnaden på din egengjorda pasta & den man köper rekommenderar jag att bara äta den som den är först, eller med lite riven ost & olja på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.