Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Skär rökta skinkan i strimlor, hacka löken och fräs tillsammans lätt i en stekpanna. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
Stek kasslerskivorna och lägg dem sedan i ugnssäker form. Vispa ihop kokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mango chutney och sambal oelek och smaka av
Kassler med ananas och champinjoner blev det till middag idag. Och i spisen har jag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allra flesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jag har varit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Jag brukar alltid göra en större sats pajdeg när jag gör en och lägga in i frysen. Så skönt att ha middagen färdig en arbetsdag, bara att värma på och skära till grönsaker
Sila från kokspadet och spola kallt vatten över broccolin i ett durkslag. Blanda samman kokspad och mjölk, låt koka upp under omrörning och red av med såsredning
Men den här pajen har ändå funnit sin väg till vårt matbord och den är riktigt god. Vi serverade den med en vinägrettslungad spenatsallad och ädelostdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.