Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans medäppleklyftor, juice, dragonoch vitlök. Skär kassler i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter. Servera med sallad och ris eller couscous 600 g kassler. 2 röda äpplen i klyftor. 1 dl koncentrerad äpplejuice. 1-1½ tsk dragon
Dels började den ju bra när Olivia städade köket och hallen och sen åt vi en god middag med efterrätt där vi satt och surrade länge (utan tjafs och bråk)
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.