Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Servera kotletterna medkrämigt potatisstomp och sallad. Krydda kotletterna med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och olja och stek kotletterna på hög värme på båda sidor så att de får en fin stekyta
Häll såsen över fläskkotletterna och servera med nykokt potatis eller pasta. Snart tillbaka till vardagen och då är det bra att ha några goda vardagsrätter i bakfickan
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Bryn färsen i en stekpanna och pressa i vitlöken, krydda med salt och peppar. Servera med en sallad. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.