Jag tror att jag ska fira mig själv med en liten bit av rabarberpajen jag gjorde i går. Jag kryddade den med kardemumma, en favoritkrydda, så den blev så himla god
Detta blev en smarrig kladdkaka med chokladkolatopping. Smöra och bröa en form med avtagbar kant. Receptet kommer från Matplatsen men jag har gjort några små ändringar
Jag är egentligen inte så chokladig av mig, men med den där fudgen så blev den gudomlig. Blanda i resten av ingredienserna, ta ett ägg i taget och avsluta med mjölet
Vi firar uppesittarkväll med våra kompisar i familjen Jernberg. Kardemummakryddadmudcake200 gram smör100 gram ljus choklad100 gram mörk choklad4 ägg2 dl strösocker2,5 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 tsk krossade kardemummakärnorUgn 175 grader. Låt stå i kyl minst 20 min innan serveras med arlas jordgubbsgrädde
Känner mig trött i kroppen så nu blir det en lugn kväll i soffan med lite fransk film. Nu har jag varit och kört ett zumbapass och sedan lite benträning
Jag sötar med honung men självklart kan man använda stevia etc. De senaste helgerna har jag experimenterat fram något riktigt gott till kvällsmål – nämligen en nyttig och LowCarb mudcake/kladdkaka/brownie-liknande kreation Det är enligt mig perfekt på kvällen då jag har lite svårt att sova om jag äter för mycket carbs, främst socker på kvällen
Blanda mjöl med bakpulver och rör sedan ner det i smeten. Häromdagen såg jag en underbar mudcake hos matbloggen matplatsen så jag blev så sugen på att göra den
1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en springform och bröa den. 2. Vispa ägg och socker poröst. 3. Smält smör och choklad över vattenbad och låt svalna något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.