Här är ett riktigt gott recept med en variant där jag har blandat kanel och kardemumma i bullarna. Rulla ihop rektangeln på längden och skär bullarna i små bitar, ca ett par centimeter breda
Jag älskar när man har bakat bullaroch man man tar en när den fortfarande är varm och sätter sig i soffan med en gammal eller ny tidning och bara kan slappna av
Smält och doppa bollarna i chokladen med hjälp av två gafflar. Vik ihop och rulla försiktigt. Ställ på en tallrik med bakplåtspapper och kyl några timmar
Fortsätt med andra deghalvan. Smula jästen i en bunke och häll över lite av mjölkblandningen i så att jästen löses upp, häll i resten av mjölken, kardemumman, saltet och sockret
Dom är mina absoluta favoritbullar tillsammans med dessa Cinnamon Rolls. Dom här bullarna. Rör ihop smör, florsocker och marsanpulver till fyllningen med elvisp till en slät smet
Jag tar gärna en form med löstagbar botten och ställer mina skurna bullar på högkant i formen. Vill du inte ha tosca kan du skippa den och bara glasera bullarna när de svalnat
Jag bestämde mig för att överraska kollegerna med lite eftermiddagsfika och efter lång överläggning med mig själv så kom jag fram till att det absolut enklaste att göra var en sats kanelbullar som får trängas i en långpanna
Blåbär och hallonpajskaka med kardemumma. Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.