Bottna formarna med lite stekt spenat och toppa medfeta/mascarponeost röran. Plötsligt fylldes varje ledig minut med jobb (om än roligt sådant) och jag har inte haft en minut ledig sedan dess
Karamellglassmed havssalt. Glassen och krokanten är det inga större konstigheter att lyckats med, som vanligt så gäller det att ha tid och en smula tålamod
Vispa ihop mascarponeoch grädden fluffigt. Ta några persika-tärningar och lägg de i glaset, ha på en stor matsked mascarpone (persika-bitarna ska täckas) och strö över lite mandelspån
Jag och Magnus fick i uppdrag att bjuda på efterrätt i år och valet föll på en riktig storfavorit - Limemarinerade jordgubbar medmascarpone - SÅ himla god
Toppa med färska tomater samt riven parmesanost. Mat och bak. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
Häll i smeten i en plåt med bakplåtspapper. Jag strödde sen på pekannötter på toppen, men man kan förstås ha strössel eller andra nötter på om man vill
4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.