Vi hade turen att hitta kantareller i skogen när vi var hos svärmor och svärfar i helgen. En krämig stuvning med kantareller, grädde, lök och västerbottensost
Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche
Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche
Vi började med kantarelltoast. Vi tycker om att lyxa till det i min familj och som ursäkt denna gång var det såklart att jag var hemma men också att jag fyllt år några veckor innan Sverigevisiten
Så igår när min make kom hem efter en lång dag på jobbet så gjorde jag en supergod kantarelltoast med parmesan och persilja efter ett recept av Markus Aujalay
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.