Kantarellsoppa med Rosmarinbröd
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • 1 st ägg
  • 1 flingsalt
  • 1 rosmarin
  • 0.5 dl rapsolja
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl lantbrödsmjöl
  • 2.5 dl riven ost , smakrik
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 salt , ev
  • 1 rapsolja
  • 1 olivolja , smakrik, till servering
  • 2 msk maizena , (majsstärkelse)
  • 100 gram getost
  • 1 svartpeppar
  • 1 st gul lök(ar) , hackad
  • 1 l kantareller
  • 2.5 dl Milda Fraiche
  • 5 dl oxbuljong , (på tärning eller fond)
  • 2.5 dl Milda Mat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.