Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Ett recept från Tasteline som jag och min älskling gjorde ikväll. Grymt gott och väldigt enkelt. 400 gram fläskfilé, färsk2 dl crème fraiche1 msk smör, till stekning1,5 msk Kantarellfond50 gram kantareller, konserverade eller frysta10 st körsbärstomater1 msk timjan, grovhackadSkär fläskfilén i centimetertjocka skivor
Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta. Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag
Fläskfilé i god sås. 6 port. 800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något
Dubbelmarinerad fläskfilé . Fortsättning på 40-års middagen. Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.