Supermat för familjen. Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta till den här gratängen. Vill du också laga glutenfri gratäng så gör inte som jag och gå på det vilseledande namnet bönpasta på Kungsörnens förpackningar
Hur mycket jag än tycker om att äta så rent, naturligt, ekologiskt och, framförallt, sockerfritt som möjligt, så är jag väldigt noga med att denna hälsosamma livsstil inte ska kontrollera mig
En härlig höstdag här på västkusten. Och jag tror minsann att det innebär höststädning i trädgården. Och såklart innebär ett sådant slit en gofika i solen
En assiett med fyra små minisemlor. Alltså satte jag en deg och bakade ut ett gäng semmelbullar. Det kommer att vara gott att finna i frysen när säsongen närmar sig
Äntligen dags för Jämtlänningarna. Sportlov å gärna utomhus på dagarna med pinnbröd till korven , klämmackor att grilla, god soppa eller bara choklad och ostmackor
Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn. Skumt tänker man genast, kyla och värme går ju inte ihop menmarängen isolerar glassen och den ska ju bara gratineras snabbt så den är bara inne i ugnenen kort stund…simsalabim så kommer det ut en riktig ögonbrynshöjare vill jag lova
Häromkvällen lagade jag köttfärspaj till middag. Rotade, som vanligt när jag lagar mat, omkring i skåpen och fann lite diverse saker att slänga i pajen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.