Vänd försiktigt ihop grädden med äggvispet. Sätt på tillhörande lock eller täck med plastfilm. Garnera parfaiten med chokladsås och krossad bräck och servera med citrussallad
Vispa äggvitorna tillsammans med sockret till ett vitt och fast skum. Klä en form med platsfolie. Ta ut parfaiten i god tid före servering och servera med den varma såsen
Servera med lingon rullade i socker och physalis. Kanelparfait. 8 port4 ägg1,5 dl florsocker2 tsk malen kanel1 tsk malen kardemumma4 dl vispgräddeVispa ihop ägg och florsocker med en elvisp
Jag valde deras nötrostade päron med chokladglass och hasselnötter, Manda valde varm nyponsoppa med vaniljglass och biskvier, Kevin valde deras kanelstekta äpple med äppelsorbet, kanelparfait och havrefras och Michelle den klassiska crème brulee
Servera parfaiten med den ljumma såsen ringlad runt och garnera med färska bär. Häll smeten i en avlång form eller rund form som rymmer 2 liter, klädd med plastfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.