Julig gröt. Vi brukar alltid avsluta julafton med en tallrik risgrynsgröt och en skinkmacka. Trots att vi ätit julmat och fikat, knäckt nötter och ätit godis och magen står i trekvart så är det ändå av någon konstig anledning jättegott med gröten på kvällen
Maria skrev igår om risgrynsgröt i ugn. Jag fortsätter med risgrynsgrönt i crockpot/slow cooker idag. Det kan tyckas lätt att göra risgrynsgröt när man söker på nätet efter det
Risgrynsgröt. 2015-11-30, 12. 05. Här kommer mitt grundrecept för en lyckad och magisk god risgrynsgröt. Låt den koka långsamt så blir den riktigt krämig och god
Gluten, mjölk och äggfri morotskaka. 2016-04-18, 20. 29. Denna morotskaka har jag gjort förut till min kollega och han tyckte om den så jag gjorde en halv sats att ha i frysen till fredagsfika till honom
Idag, dan före dopparedan, har vi som tradition att äta risgrynsgröt till kvällsmat. Jag och ungarna älskar risgrynsgröt så det är ren njutning för oss att sätta skeden i en talrik krämig, len och helt underbart god gröt
Jag har inte griljerat någon skinka själv ännu utan köpte lite i charken. Som ni sett på Facebook har jag redan ätit min första vörtbrödssmörgås med julskinka i år
Värm ugnen till 180°. Rör ihop smör, socker, havregryn, bovetemjöl och kryddan. När det ser grynigt ut knäcker du i ägget och rör lite till så att det blir en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.