Kanelbullekaka på riktigt
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 28 se
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl socker
  • ½ tsk salt
  • 1 pkt jäst för söt deg
  • 3 dl manitoba cream
  • 2 vispade ägg
  • 190 g rumstempererat smör
  • 2 msk vaniljsocker eller
  • 6 dl manitoba cream mjöl
  • 1½ skiva vitt toastbröd
  • 1 msk socker
  • 130 g smör, rumstempererat
  • 1½ - 2 msk kanel
  • 6 msk farinsocker
  • 6 msk florsocker (ägg till pensling)
  • Glasyr
  • 3 dl florsocker
  • 50 g philadelphia
  • 1 msk mjölk
  • Blanda allt, ringla över kakan och låt vila en stund innan servering.
  • 130 g smör, rumstempererat
  • 1½ - 2 msk kanel
  • 6 msk farinsocker
  • 6 msk florsocker (ägg till pensling)
  • Glasyr
  • 3 dl florsocker
  • 50 g philadelphia
  • 1 msk mjölk
  • Blanda allt, ringla över kakan och låt vila en stund innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.