Garnera med socker och kanel. Smöra och bröa en form. Mätt upp smöret och låt det bli rumsvarmt. Vispa smöret krämigt och tillsätt sockret och fortsätt vispa tills det blir fluffigt och vitt
Nu var det verkligen längesedan jag skrev, flera veckor sedan till och med. Jag ska vara helt ärlig, det har varit så sjukt otroligt mycket att göra i skolan och med massa andra saker, så jag har inte haft en minut över till bakning
Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst. de är sjukt snabba att göra, blir väldigt saftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka till dig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varieras i oändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Det är regn, rusk och eländigt. Men inne är det varmt, mysigt och julfrid. Är det inte gott att då sätta sig i soffan framför brasan eller tända ljus och dricka något varmt
Det innehöll både kesella och sirap vilket inte är så vanligt, i alla fall inte kesella. Dock blev de väldigt saftiga och man kände skillnad på dessa och vanliga (som jag brukar göra) faktiskt
Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång. Det kanske låter konstigt och annorlunda med kanel i maten, men det blir väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.