Just nu har dagens kampanjer startat på Campadre och idag startar C3s kampanj på blenders och deras smoothie/proteindrycks mixer som mixar direkt i en stor mugg, praktiskt
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Jag är uppvuxen på mackor och vem är inte det i min generation. Jag kunde äta upp till fem hårda smörgåsar med kaviar varje kväll och till frukost åt jag Skogaholmslimpa med ost
*Det här inlägget är i samarbete med Oatly*. Hej vänner. Idag tänkte jag att jag skulle ge er ett till sånt här litet ”best of” inlägg som jag tänker mig att det kommer bli fler av både här på bloggen och i mitt nya nyhetsbrev (som snart ska börja komma ut mer regelbundet, jag behöver bara get my shit together lite mer
Denna jul testade jag att göra panerade rödbetsbiffar och de blev supergoda. Så istället för att ha de vanliga köttbullarna och prinskorv på julbordet så serverade jag dessa rödbetsbiffar med en underbar grönkålssallad som Malin på healthspiration tipsade om
Kampanj. FiberHusk, 300 g Bästa frukostbrödet och så enkelt att göra. Recept på smarrigt LCHF bröd. 4 st ägg2 dl creme fraiche3 dl linfrön0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön2 tsk brödkryddor från santa maria2 tsk bakpulver0,5 dl fiberhusk Mixa ihop alla fröer, bakpulver, kryddor & fiberhusk i en mixer till ett mjöl
Hej. Det är dags för ett nytt avsnitt av ”Jävligt Gott möter…” på youtubekanalen. I det här avsnittet så träffar jag Nadja Drott och Maria Eckerberg, två av mina grymma Patrons som har joinat vårt community via Patreon
Kokt sparris är gott. Stekt sparris är gudomligt. Smaken blir mer koncentrerad och mer närvarande. Konsistensen blir mjäll och al dente – inte alls så där trådig som sparris är om man har otur
Genom Buzzador fick jag chansen att buzza bakprodukter från Odense, nu när de är Mors dag idag så passade det ju utmärkt att testa deras marsipanlock och figurmarsipan
Inlägg i samarbete med rabble. se. Idag 1 Februari infaller vegetariska dagen. En av alla dessa temadagar kan tyckas men jag uppmärksammar gärna den då jag tycker det är viktigt att vi alla försöker äta mer vegetariskt både för hälsan och miljön
Hej. Det har blivit dags att presentera det tredje avsnittet i mitt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ, där ni får följa med mig på mina grilläventyr med målet att sprida Jävligt Gott vegokäk till fler
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Det här receptet kommer ursprungligen från Coop och deras kampanj med 4 portioner mat för 80 kr. Tyckte att det såg så gott ut att jag var tvungen att testa (dock med små ändringar) och jag blev inte besviken kan jag säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.