Köttbullar i all ära, men frikadeller är allt redigt gott om man gör dem ordentligt. Det kan ju vara litebefriande att göra något annat än att steka också
Kanske wallenbergare, eller en långkokt köttfärssås eller ett gäng köttbullar men efter lite övertalande av Joline så blev det ett evigt rullande av frikadeller som jag lät sjuda ikycklingbuljong
Hittade receptet i en gammal Allt om mat och provade igår kväll. Det var smakexplotioner ochhurra rop. Och så typisktitaliensk, alla smaker kommer fram i klarhet
mat , recept , frikadeller , kalvfrikadeller , salvia , köttbullar , kalvkött , pasta , tomatsås. Jag har länge velat göra frikadeller och nu blev det änligen av
Timjansås. Hej hej mina vänner. Uppe med tuppen idagigen. Äntligeninte. Idagfick jag en efterlängtad sovmorgon, och detta trots att det är jobbhelg som stundar
Den här rätten hittade jag på Tasteline och var både enkel och god, ja,såsen var fantastisk god. Jag hade klyftpotatistill, men det går ju även bra med ris eller pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.