Kalvfilé med kål- och kantarellsallad
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 4 portioner
  • 700 g kalvfilé
  • 2 msk smör
  • några kvistar blandade örtkryddor
  • 2 msk olivolja
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • 4 dl kalvfond
  • 2 dl rödvin
  • ½ dl tärnad rotselleri
  • 4 vitlöksklyftor 16 steklökar
  • 1 burk konserverade kantareller
  • 2 dl grovskuren savoykål
  • 100 g rökt sidfläsk
  • salt och nymalen svartpeppar
  • olivolja
  • 400 g potatis av mjölig sort
  • 400 g jordärtskockor
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 40 g smör
  • salt och nymalen vitpeppar
  • några droppar tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.