Kalventrecôte med marsalasås
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 gram kött
  • peppar och salt
  • 1-2 schalottenlökar
  • några msk smör
  • 1 dl marsala
  • 1-2 tsk konjak
  • några droppar pressad citron
  • 1 stor kålrot
  • 2 stycken
  • det finrivna skalet av
  • 1/2 apelsin och
  • 1 citron
  • 1-2 dl god buljong
  • 50 gram smör
  • 1 tsk socker
  • 1 rotselleri
  • 300 gram morötter
  • 50 gram smör
  • 2 schalottenlökar
  • 2-3 schalottenlökar
  • 2 morötter
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 4 msk vatten
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk hela koriander
  • 20 hela svarta pepparkorn
  • 1-2 hela lagerblad
  • 70-90 grader
  • 600 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.