KalkonWallenbergare med smak från Italien
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner
  • 0,5 dl panko
  • / 0,5 dl vispgrädde
  • / 2 dl creme fraiche
  • / 1 tsk örtsalt
  • / 1 krm svartpeppar
  • / 2 tsk gröna
  • / 0,5 finhackad gul lök
  • / 6 st finhackade soltorkade tomater
  • / 1 finhackad vitlöksklyfta
  • / 0,5 tsk torkad vitlök
  • / 2 st finhackad
  • / 0,5 kg kalkonfärs
  • / 1 dl vatten
  • / 1 dl vitt vin
  • / 1 grönsaksbuljongtärning
  • / 2 tsk gröna
  • / 0,5 tsk strösocker
  • / 0, 5 skivad gul lök
  • 100 grader Låt wallenbergarna vila i ugnen under folie ca
  • 5-10 minuter med pastan koka färdigt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.